Voor ouders

Digitale workshops voor uw kind

Wij zijn een vzw met als missie om zoveel mogelijk kinderen warm te maken voor de digitale wereld. Wil je de klas een leuke workshop cadeau doen voor de verjaardag van je zoon of dochter? Wil je een digitaal verjaardagsfeestje bij je thuis? Of schrijf je zoon of dochter in voor een workshop in Antwerpen tijdens het weekend, op woensdag of tijdens de vakantie.

Voordelen

Jouw voordelen

In de klas of bij u thuis

Hands-on workshops

Educatieve workshops

Lage kostprijs

Wat kost het?

Prijzen

Verjaardagsworkshop @ school

85 euro0incl 21% BTW

De prijs omvat een workshop van 2 lesuren, inclusief materiaal voor 20 deelnemers (met een max van 25 deelnemers), een begeleider, verplaatsingskosten en een verrassing voor de jarige.

Voor de invulling bekijk je het normale aanbod van onze workshops en kies je een workshop voor de leeftijd van de klas. Uiteraard kunnen wij ook een voorstel doen.

De werkelijke kost van deze workshop is 500 euro. Dankzij onze gulle sponsors kunnen wij deze aan slechts 85 euro aanbieden.

Verjaardagworkshop @ home

175 euro0incl 21% BTW

Voor deze prijs krijgt u een workshop van 2.5 uur inclusief materiaal, een begeleider, verplaatsingskosten, een attentie voor de deelnemers en een verrassing voor de jarige. Een feestje is voor max 10 deelnemers (jarige inclusief).
Een verjaardagsworkshop wordt opgesplitst in 2 mini-workshops ('programmeren met Scratch' en 'robots'). Welke robot is afhankelijk van de leeftijd van de jarige.

Belangrijk: onze verjaardagsfeestjes zijn enkel op woensdagnamiddag te reserveren. Deze kunnen plaatsvinden op een plaats naar keuze en kunnen ook in ons eigen lokaal in Antwerpen plaatsvinden zonder meerprijs.

De werkelijke kost van deze workshop is 500 euro. Dankzij onze gulle sponsors kunnen wij deze aan slechts 175 euro aanbieden.

Nieuws

Recent nieuws

Met de steun van

Sponsor